„All I Want for Christmas is You”, hitul lui Mariah Carey, votat cel enervant cântec de Crăciun

„All I Want for Christmas is You”, varianta interpretată de cântăreața americană Mariah Carey, e cea mai enervantă melodie de Crăciun, potrivit rezultatelor unui sondaj din Marea Britanie.

„Cel mai enervant cântec de Crăciun” este un sondaj realizat de compania de telefonie mobilă Huawei, care a încercat să afle care este piesa vacanțelor de iarnă pe care englezii o urăsc cel mai mult, potrivit Mediafax.

Nu este surprinzător faptul că „All I Want for Christmas is You” a ieșit pe primul loc, având în vedere că single-ul din 1994 este și cea mai difuzată melodie în perioada sărbătorilor în Marea Britanie, dar și în restul lumii.

În același top, al doilea cel mai enervant cântec de Crăciun a fost votat „Do They Know It’s Christmas?”, hitul din 1984 cântat de superstarurile muzicii britanice din acea perioadă, reunite sub numele Band Aid, scris special pentru o acțiune caritabilă care își propunea să combată foametea din Etiopia.

Hitul „Last Christmas” al celor de la Wham! ocupă poziția a cincea.

Topul 10 al celor mai enervante cântece de Crăciun este următorul:

1. „All I Want for Christmas is You” – Mariah Carey
2. „Do They Know It’s Christmas?” – Band Aid
3. „I Wish It Could Be Christmas Everyday” – Wizzard
4. „Merry Xmas Everybody„ – Slade
5. „Last Christmas” – Wham!
6. „Fairytale of New York” – The Pogues and Kirsty MacColl
7. „Baby It’s Cold Outside” – Tom Jones & Cerys Matthews
8. „Santa Claus is Coming to Town” – Jackson 5
9. „Santa Baby” – Eartha Kitt
10. „Jingle Bells” – Andrews Sisters

Cu toate acestea, anul trecut piesa „All I Want For Christmas Is You” a stabilit un nou record de accesări online, fiind ascultată de 10,8 milioane de ori pe platforma Spotify în Ajunul Crăciunului.

 

Sursa foto: mariahcarey.com

 

Ne poți asculta și aici: