Antreprenoriatul în industriile creative se dezvoltă la Cluj chiar și în pandemie

Fundația Civitas, 23 Film și Projects Iceland organizează în această perioadă cursuri gratuite destinate tinerilor cu aspirații antreprenoriale în zona de industrii creative. Astfel, actualmente este în derulare proiectul „Transylvanian Moviepreneurs”, un curs de formare antreprenorială acreditat de Ministerul Culturii. Prin aceste cursuri, 40 de tineri profesioniști din sectorul industriilor culturale și creative au șansa să-și dezvolte competențele în domeniul creativ și antreprenorial.

Rareș Abraham, fondatorul casei de producție clujene 23 Film, unul dintre inițiatorii proiectului, a vorbit la EBS Radio despre beneficiile participării la aceste cursuri. Tinerii care aspiră la dezvoltarea unei afaceri în acest domeniu pot să învețe să întocmească un plan de afaceri, primesc educație financiară și se pot familiariza cu aspectele tehnice ale industriei.
O primă etapă a „Transylvanian Moviepreneurs” a avut loc săptămâna trecută la Cluj Hub, urmând ca a doua etapă de workshopuri să aibă loc în luna mai. Cei care doresc să-și dezvolte un business în zona de content foto-video, organizare de evenimente culturale, design de produs sau modă, social media, dans contemporan, muzică, etc, se pot înscrie în proiect accesând acest link:
https://transylvanian-moviepreneurs.ro/
Ascultați interviul integral pe care Rareș Abraham i l-a acordat lui Angel Rusu.

Ne poți asculta si aici: