AUDIO | Actorul Paul Socol: „În continuare mi se par amuzante conspirațiile. Nu pot să le iau în serios și nu mai pot să mă supăr”

Actorul Paul Socol, cunoscut și ca membru al trupei Improvertiții, a povestit la EBS Radio despre provocările creării de umor în pandemie, când „multe situații sunt deja prea amuzante pentru a mai putea să glumești pe seama lor”.

(Foto: Paul Socol / Facebook)

 

„În continuare mi se par amuzante conspirațiile. Nu pot să le iau în serios și nu pot să mă supăr. Nu mai am nervi să mă supăr. Preferata mea rămâne tot aceea cu ’nu există virusul’. Mi se pare că e conspirația supremă. Nu te mai gândești la Bill Gates, la 5G. Pur și simplu negarea unui lucru care există e, din start, cea mai interesantă.”

Paul Socol și Improvertiții s-au adaptat la restricțiile pandemiei și, pe lângă produse online, cum ar fi seria ImproPodcast, pot fi văzuți acum la spectacolele permise în aer liber.

Cum e pandemia pentru un comedian, cum ne adaptăm și ne păstrăm zâmbetul sau cât de românesc e hazul de necaz, aflați din interviul acordat de Paul Socol Ancăi Brășfălean:

 

Ne poți asculta și aici: