AUDIO | Alin Vaida: „Anul acesta, festivalul Jazz in the Park va fi pus în slujba comunității”

Jazzul vine în oraș și anul acesta. Și nu o singură dată. Va fi un festival nou care se folosește de numele Jazz in the Park, după cum spune, la EBS Radio, directorul acestui eveniment, Alin Vaida.

Jazz in the Park la Muzeul Etnografic va fi un eveniment organizat și în acest an.

 

Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park, a vorbit despre planurile pentru 2021, care sunt incitante.

„Am decis să facem două evenimente. Anul trecut am descoperit această colaborare frumoasă cu Parcul Etnografic, mergând acolo inițial de avarie, dar ne-a plăcut așa de mult locul încât ne-am decis să mai dezvoltăm un festival”, a spus Alin Vaida la EBS Radio.

Și pentru că organizatorii nu se așteaptă nici anul acesta să facă în Parcul Central festivalul cu care s-a obișnuit toată lumea, s-au hotărât să se disperseze în tot orașul. Astfel vor fi mai mai multe locații, cu capacitate mai mică, „dar fiind multe va fi un festival care are o capacitate mare, până la urmă”.

„E o misiune atipică pentru că toate resuresele financiare pe care clădești un festival sunt puțin diferite față de ce știam și față de practicile de dinainte, când îndrăzneam să ne asumăm ceva…Noi vrem să ne asumăm un minim de patru scene permanete în cele partu zile de festival, pe care să facem multe evenimente speciale în tot orașul, care să implice și comunitatea”, a mai spus Alin Vaida.

Mai multe aflați chiar de la directorul festivalului, din interviul acordat realizatorului emisiunii Brunch Time, Angel Rusu:

 

Ne poți asculta și aici: