AUDIO | António Conceição, la EBS Radio: Sunt 100% suporter al CFR Cluj

António Conceição, portughezul care a antrenat CFR Cluj de trei ori în carieră, a vorbit la EBS Radio despre șansele pe care le au „feroviarii” în fața celor de la Celtic Glasgow, dar și despre discuțiile pe care le-a avut cu George Becali, privind preluarea echipei FCSB.

António Conceição va asista în această seară la meciul dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow din prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor.

Portughezul are încredere în echipa pe care a condus-o de trei ori.

„În acest moment, CFR Cluj este o echipă puternică de fotbal european. Și trebuie să ne așteptăm la un joc foarte echilibrat. Totul este posibil în fotbal…CFR poate câștiga un 1-0, minim”, a spus Toni Conceição.

Fostul antrenor al CFR Cluj a vorbit și despre negocierile pe care le-a purtat cu finanțatorul FCSB, George Becali, cu care a discutat despre preluarea echipei bucureștene în acest sezon.

„A vorbit frumos, a fost simpatic. Dar avem drumuri diferite în fotbal…Întâlnirea a fost foarte frumoasă, dar nu am căzut de acord. Pentru mine sunt foarte importante condițiile pentru performanță”, a spus Conceição.

 

Ascultă aici interviul pe care António Conceição i l-a acordat lui Tudor Runcanu la EBS Radio:

 

Ne poți asculta și aici: