AUDIO | Artistul clujean KLYDE: „Cred că mult timp de acum înainte totul se va axa pe online”

Claudiu Nergheș, aka KLYDE, a vorbit la EBS Radio despre ce înseamnă să fii artist independent și proiectele sale de viitor.

KLYDE este un artist clujean naturalizat la București. După ce a participat la mai multe concursuri a devenit un artist independent, care are propriul studio. Iar asta vine cu bune și rele, spune el.

„E puțin mai greu din punct de vedere al promovării, pentru că fiind independent trebuie să investești tu în videoclipuri, în producții, dar partea bună e că poți să lansezi ce vrei, când vrei, în termenii tăi și e o satisfacție mai mare când știi că ai făcut tu singur tot”, a spus KLYDE.

Artistul a vorbit despre studio și genurile de muzică pe care le produce, dar și despre ce le rezervă viitorul artiștilor.

„Cred că mult timp de acum înainte totul se va axa pe online. Mai ales domeniul artistic este afectat mult. Mulți pieteni care trăiau din cântări nu au ce să facă acum… În ce privește concertele, sincer nu știu când va fi voie să se mai organizeze o adunare așa mare de oameni… Dar în Danemarca au în plan să facă concerte în aer liber, cu fanii în mașini”, a mai spus KLYDE la EBS Radio.

Mai multe despre planurile de viitor ale artistului, care va lansa luna viitoare primului lui EP, aflați din interviul pe care i l-a acordat lui Angel Rusu.

 

Sursa foto: Facebook/KLYDE

 

Ne poți asculta și aici: