AUDIO | Artizanii proiectului umanitar care a unit Clujul, celebrați de Urbannect

Dan Clinci a vorbit la EBS Radio despre noua ediție a evenimentului Celebrating Communities, care are în centrul atenției inițiatorii unui proiect umanitar.

Unul dintre transporturile de echipamente ale inițiatorilor „Un singur Cluj”.

 

Ediția de astăzi a evenimentului care celebrează comunitatea orașului este dedicată inițiatorilor proiectului „Un singur Cluj”, care și-a propus să stângă bani pentru a cumpăra materiale și echipamente atât de necesare pentru cei aflați în prima linie în lupa anti-Covid.

„Fiind un an special, dacă până acum ne-am concentrat pe cunoașterea diferitelor comunități, de data asta ideea noastră era să vedem cum reușește comunitatea atât de diversă să stea umăr lângă umăr în situația asta specială și cum reușește să nu se lase descurajată, speriată, și să încerce să păstreze cât de mult se poate din vitalitatea acestui oraș”, spune Dan Clinic, de la Urbannect.

Printre invitați se numără mari organizatori de evenimente de la Cluj, pe care îi puteți vedea astăzi, online, pe pagina de Facebook Urbannect.

Mai multe despre acest eveniment aflați din interviul pe care Dan Clinci i l-a acordat Ancăi Brășfălean la emisiunea Tête-à-tête.

 

Sursa foto: Facebook/ Un Singur Cluj

 

Ne poți asculta si aici: