AUDIO | Cartea săptămânii. „Povestiri din garaj” de Goran Mrakić

Nu mai știți ce să citiți? Daniel Prindii, blogger cultural, a acceptat să facă recomandări iubitorilor de lectură și de radio.

Pentru această săptămână, Daniel Prindii a ales cartea „Povestiri din garaj”, scrisă de Goran Mrakić, autor sârb născut la Sânnicolau Mare în județul Timiș.

„Povestirile din garaj sunt tipice tranziției de tip balcanic, unde verile în care timpul se dilată, așa cum doar în vacanțele școlare o poate face, cu muzici interzise trase pe casete, baruri locale animate de legende de cartier, români, sârbi, șvabi și maghiari, Poli Timișoara, huligani, bătăi, ecouri ale primelor revolte care au declanșat Revoluția din Decembrie 1989, afaceri străine, crime, râuri de bere, scriitori și artiști de tot soiul, scene din viața de zi cu zi, întâmplări adolescentine și rememorări nostalgice. Toate desfășurate între betoane și Bega”, spune Daniel Prindii, despre cartea lui Goran Mrakić.

Recomandările de lectură le puteți asculta la emisiunea Tête-à-tête cu Anca Brășfălean, care se difuzează zilnic între orele 15.00 și 18.00 pe EBS Radio.