AUDIO | Ce ar lua cu el pe o insulă pustie actorul Petre Băcioiu

Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête de la EBS Radio, vrea să știe ce ar lua cu ele, pe o insulă pustie, personalități din diferite domenii.

Artiști, dar nu numai, sunt provocați să răspundă la câteva întrebări. Și anume ce carte, ce muzică, ce fotografie sau tablou și ce obiect util sau de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Petre Băcioiu, actor al Teatrului Național din Cluj-Napoca, a acceptat și el provocarea și a stat de vorbă cu Anca Brășfălean.

Cartea pe care ar lua-o cu el?

„Jurnalul fericirii a lui Nicolae Steinhardt. Povestea lui Steinhardt e știută, este evreul care s-a covertit la creștinism, un om foarte deschis. Pe lângă referențialitatea sa și modelul moral pe care îl impunea postura domniei sale…a fost și un ludic, un trăirist, un epicurian, un hedonoist. Și așa sunt și eu. Deci aș lua această carte pentru a găsi o rețetă a fericirii în acel loc singuratic…”, a spus actorul Petre Băcioiu.

Toate răspunsurile actorului clujean la întrebările Ancăi Brășfălean le puteți asculta în întregime în înregistrarea de mai jos:

Sursa foto: Facebook/Fabrica de Cultura

Ne poți asculta și aici: