AUDIO | Ce ar lua cu el pe o insulă pustie Mihnea Blidariu, vocalistul trupei Luna Amară

Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête de la EBS Radio, vrea să știe ce ar lua cu ele, pe o insulă pustie, personalități din diferite domenii.

Artiști, dar nu numai, sunt provocați să răspundă la câteva întrebări. Și anume ce carte, ce muzică, ce fotografie sau tablou și ce obiect util sau de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie. Mihnea Blidariu, vocalist și trompetist al trupei Luna Amară, a acceptat și el provocarea și a stat de vorbă cu Anca Brășfălean.

Ce carte ar lua Mihnea cu el pe o insulă pustie?

„Aș lua cu mine Henry Miller, <<Sexus>>, pentru că Henry Miller mi se pare un scriitor complet și complex și îmi aduce aminte atât de răutatea , cât și de bunătatea lumii pe care a lăsat-o în spate. <<Sexus>> mi-e cea mai dragă din toată opera lui Henry Miller pentru că e o carte despre transformarea unui om în scriitor, este o carte despre sexualitate, despre societate, despre anarhie, e despre multe lucruri care mă interesează pe mine foarte tare”, spune Mihnea Blidariu.

Toate răspunsurile lui Mihnea Blidariu la întrebările Ancăi Brășfălean le puteți asculta în întregime în înregistrarea de mai jos.

Sursa foto: Facebook/Mihnea Blidariu

Ne poți asculta și aici: