AUDIO | Ce ar lua cu el pe o insulă pustie muzicianul Adrian Despot

Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête de la EBS Radio, vrea să știe ce ar lua cu ele, pe o insulă pustie, personalități din diferite domenii.

Adrian Despot în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

Artiști, dar nu numai, sunt provocați să răspundă la câteva întrebări. Și anume ce carte, ce muzică, ce fotografie sau tablou și ce obiect util sau de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Adrian Despot solistul trupei Vița de Vie a acceptat și el provocarea și a stat de vorbă cu Anca Brășfălean.

Ce muzică ar lua cu el pe o insulă pustie Adrian Despot? Trupa care a „scris cartea muzicii așa cum o știm noi”.

Adrian Despot și Anca Brășfălean

„The Beatles, clar. Știu toată discografia, o am pe toată pe vinil. M-am îndrăgostit de ei de foarte mic… Se întâmpla pe vrema lui Ceușescu, înainte de Revoluție, deci înainte de 1989, iar pe vremea aceea exista destul de puțină muzică. Se făceau schimburi de benzi de magnetofon și de viniluri. Tatăl meu, nu știu cum reușise să facă rost de trei, patru benzi de magnetofon cu The Beatles. Eu eram mic, iar benzile acelea de magnetofon mergeau încontinuu în casă pentru că nu exista altă muzică și radioul era de neascultat…Habar nu aveam cine cântă, nici măcar nu-mi plăcea… Era coloana sonoră a casei mele”, a spus Adrian Despot.

Toate răspunsurile muzicianului la întrebările Ancăi Brășfălean le puteți asculta în întregime în înregistrarea de mai jos.

Ne poți asculta și aici: