AUDIO | Ce ar lua cu el pe o insulă pustie muzicianul clujean Eugen Nuțescu

Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête de la EBS Radio, vrea să știe ce ar lua cu ele, pe o insulă pustie, personalități din diferite domenii.

Eugen Nuțescu. Foto: Tiberiu Crișan

Artiști, dar nu numai, sunt provocați să răspundă la câteva întrebări. Și anume ce carte, ce muzică, ce fotografie sau tablou și ce obiect util sau de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Eugen Nuțescu, care și-a început cariera cu trupa Kumm, iar acum cântă cu Robin and the Backstabbers a acceptat și el provocarea și a stat de vorbă cu Anca Brășfălean.

Prima carte care i-a venit imediat în minte este „Galápagos” de Kurt Vonnegut.

„Are și legătură cu insula. Aș putea să o recitesc o dată pe an, mai mult nu cred că mi-ar trebui să citesc pe o insulă pustie. Cartea asta este în top trei”, a explicat el.

Dar, spune Eugen, nu mai poți să fii naufragiat în zilele noasre. „Te găsesc. Nu mai ești Robinson. Până să apuci să te înveți, te lași de fumat, trăiești din nuci de cocos, faci mișcare, ești bronzat, sănătos, te găsesc aștia și iar te duc înapoi la internet, la oraș, la corpotrații”, a mai spus Eugen Nuțescu.

Toate răspunsurile muzicianului clujean la întrebările Ancăi Brășfălean le puteți asculta în întregime în înregistrarea de mai jos.

 

Ne poți asculta și aici: