AUDIO | Ce să facem și ce să nu facem la o „sesiune” de speed dating

Alina Paniti a vorbit la EBS Radio despre speed dating, sau „întâlnirile în viteză”, o nouă șansă pentru cei care își caută jumătatea.

Alina Paniti a adus la Cluj un nou concept de întâlniri. E vorba de întâlnirile rapide, care durează practic 4 minute, dar care aduc oamenilor posibilitatea să se cunoască între ei. Un început.

Roots Society, care încurajează întâlnirile offline a trebuit să ia „o pauză” în pandemie, dar lucrurile vor reveni în matca lor într-o zi.

Așa că Alina Paniti, care coordonează la Cluj aceste evenimente, ne-a spus cum se desfășoară o „sesiune” de speed dating.

„Sunt 15 femei și tot atâția bărbați, care vorbesc 4 minute. Fiecare femeie stă așezată la câte o masă, iar bărbații se rotesc la fiecare masă, astfel încât să reușească să vorbească cu fiecare femeie timp de 4 minute. În timpul acestor discuții, fiecare dintre participanți își notează numele persoanei cu care vorbesc…, dar și dacă sunt interesați să țină legătura mai departe”, spune Alina.

Și nimeni nu trebuie să își facă probleme prea mari pentru că, înainte de aceste întâlniri, se face o „preselecție”, în funcție de vârstă, ocupație și temele de interes.

Oamenii sunt puțin reticenți, ca în fața oricărui lucru nou, spune Alina, iar emoții au toți participanții, dar după primele două, trei „întâlniri”, totul devine firesc.

Mai multe aflați de al Alina Paniti, care a stat de vorbă cu Tiberiu Crișan la emisiunea WakeUp Cluj.

 

Ne poți asculta și aici: