AUDIO | Clujul s-a relaxat mult prea repede și prea mulți clujeni nu respectă regulile, avertizează la EBS Radio, șeful DSP Cluj, Mihai Moisescu

În contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, medicul Mihai Moisescu, șeful Direcției Județene de Sănătate Publică (DSP), declară la EBS Radio că neglijența față de măsurile de protecție este evidentă atât în țară, cât și la Cluj.

Mihai Moisescu atrage atenția că masca, purtată corect, e necesară și în aglomerație, nu doar în interiorul clădirilor publice.

„Și la nivel național, și în Cluj, constatăm o relaxare mult prea mare, consider eu, din partea populației. Dacă ne uităm numai pe geam vom vedea cum se deplasează cu măștile purtate incorect sau fără măști. Ne întâlnim cu ei în zonele aglomerate fără măști, ne uităm la aglomerația din mijlocele de transport și oamenii nu poartă masca în mod corect”, a spus șeful DSP Cluj la EBS Radio.

Mihai Moisescu a precizat că acolo unde este posibil, e de preferat ca cei care pot lucra de acasă să o facă.

Despre felul în care ne putem proteja în condițiile actuale și care ar trebui să fie condițiile la locul de muncă, în interviul acordat de medicul Mihai Moisescu lui Ovidiu Cornea:

 

 

Ne poți asculta și aici: