AUDIO | „Conferințele Dilema veche” de la Cluj se mută în online

Organizatorii „Conferințelor Dilema veche” au fost nevoiți să „mute” evenimentul de la Cluj-Napoca în online, având în vedere restricțiile impuse în județ din data de 10 octombrie.

 

Timpul a fost scurt, dar organizatorii evenimentului s-au îndreptat rapid spre online, astfel că publicul nu va fi văduvit de întâlnirea cu invitații.

Aceștia sunt Adrian Papahagi, care va dialoga cu Sever Voinescu și Ruxandra Cesereanu, care va intra în dialog cu Marius Chivu, evenimente care vor avea loc joi, 15 octombrie.

Vineri, 16 octombrie, vă puteți întâlni cu Dana Jalobeanu și Alexander Baumgarten, într-un dialog moderat de Sever Voinescu, iar apoi va vorbi Andrei Cornea.

Sâmbătă, 17 octombrie puteți urmări un dialog între Daniel David
și Sever Voinescu, iar mai târziu va vorbi H.-R. Patapievici.

Evenimentul va fi transmis pe canalul de Youtube al „Dilemei”, dar și pe pagina de Facebook și sunt așteptate și întrebări din partea publicului.

Tema acestei ediții este „Buna tradiție și prostul obicei”. De ce această temă?

„În această ramă a pandemiei se întâmplă lucruri foarte importante, îngrijorătoare ptentru unii, poate dătătoare de speranță pentru alții…”, spune Cătălin Lazurca, director executiv al „Conferințelor Dilema veche”.

Mai multe aflați din interviul pe care Cătălin Lazurca i l-a acordat Ancăi Brășfălean în emisiunea Tête-à-tête.

 

Ne poți asculta și aici: