AUDIO | Cristian Hordilă, despre „Un singur Cluj”: „E societatea noastră, a tuturor, pe care vrem să o prezervăm și să ne întoarcem la viața noastră”

Cristian Hordilă a vorbit la EBS Radio despre lansarea platformei unsigurcluj.ro, o inițiativă comunitară care aduce laolaltă profesioniști din industria organizării de evenimente.

unsigurcluj.ro reprezintă o platformă care-și propune să strângă toate festivalurile, inițiativele și evenimentele culturale astfel încât să avem o singură voce atunci când mobilizăm bani și resurse. Ne-am alăturat acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice care deja activează pe acest front de lucru. Miza noastră este aceea de a acționa în consens prin centralizarea informațiilor și prin implicarea directă în campaniile comunitare”, a spus Cristian Hordilă la EBS Radio.

Invitatul emisiunii WakeUp Cluj, moderată de Tiberiu Crișan, el a vorbit, de asemenea, și despre pașii concreți pe care platforma unsigurcluj.ro urmează să-i facă la capătul acestei alianțe care strânge laolaltă branduri de prestigiu din industria evenimentelor cultural-artistice.

„Oamenii sunt cei care construiesc un brand. Prin urmare, în spatele acestor nume mari precum Electric Castle, TIFF, Untold, se află o sumă de oameni cu multe cunoștințe. Ce ne-am propus concret să facem în viitorul apropiat este să strângem bani pentru sectorul medical, iar de acolo, mai departe, pentru toate celelalte nevoi comunitare care apar și necesită suport și sprijin material”, a spus Cristian Hordilă.

Mai multe detalii despre acest proiect și câși bani s-au strând într-o zi, aflați în interviul pe care Tiberiu Crișan i l-a luat lui Cristian Hordilă.

 

Sursa foto: Facebook/Cristian Hordilă

 

Ne poți asculta și aici: