AUDIO | Cum arată și cum se dezvoltă singura școală de producție muzicală din Cluj

Német Előd, fondatorul singurei școli de producție muzicală din Cluj, MMNW (Make Music Not War), a vorbit la EBS Radio despre felul în care muzica creează o comunitate.

(Foto: MMNW / Facebook)

 

Proiectul școlii de muzică MMNW a fost lansat anul trecut, iar felul în care a evoluat, chiar și în perioada de pandemie, dovedește că, așa cum spune Német Előd, era nevoie de un astfel de loc în Cluj. „Lucrurile au mers relativ simplu pentru că oamenii s-au implicat de la început și școala a crescut foarte rapid. Am avut 15 oameni înscriși în prima săptămână.”

Sprijin pentru comunitatea muzicală clujeană

MMNW a reușit să formeze, de fapt, o comunitate. O comunitate a celor care au făcut cursuri deja și rămân prieteni ai școlii, o comunitate în care muzicienii pot găsi nu doar idei și creativitate, dar și ajutor. „Încercăm să nu ne axăm doar pe muzică electronică și încercăm să atragem și trupe și oameni care sunt la început. Să îi susținem, să îi ajutăm cu lansări și promovări”, spune Német Előd.

Despre adaptarea la online, planurile de viitor și cursurile extrem de interesante care vor fi disponibile anul viitor, în interviul acordat de Német Előd lui Angel Rusu:

Ne poți asculta și aici: