AUDIO | „Cum să atragi bani de la investitori” – curs pentru fondatorii de startup-uri în tehnologie

Sergiu Biriș, unul dintre cei mai de succes antreprenori clujeni, investitor în tehnologie de peste 15 ani, a vorbit la EBS Radio despre noua sa platformă de cursuri online destinate startup-urilor și antreprenorilor aflați la început de drum.

 

Primul curs disponibil pe StartupdeSucces.ro este „Cum să atragi bani de la investitori”, un curs cu 20 de ore de conținut despre care Sergiu Biriș spune că transpune ce a învățat în cei 15 ani de ani de antreprenoriat și investiții în startup-uri din tehnologie. Informația e oferită pentru a-i ajuta pe pe antreprenorii aflați la început de drum să atragă mai ușor bani de la investitori și să ajungă mai repede la succes.

„Cursul te învață să fii pregătit pentru lumea investitorilor. Înveți despre pitching, networking, despre contactarea oamenilor cu bani, despre fundamentele business-ului la care se uită investitorii. E un curs din care poți aplica absolut tot ce înveți încă din primele ore”, spune Sergiu Biriș, fondator, printre altele, al cunoscutelor platforme Trilulilu și Zonga.

Informațiile vin din experiența proprie și, spune Sergiu Biriș, sunt adaptate nevoilor concrete ale antreprenorilor.

2020, un an foarte bun pentru inovație

Sergiu Biriș spune că în 2020, antreprenorii din TECH au avut foarte multe oportunități. Peste 25 de milioane de euro au fost investiții în România în startup-uri de tehnologie. O dovadă că banii există în piață, iar antreprenorii trebuie să învețe să îi atragă.

Despre motivele pentru care a decis să îi ajute pe antreprenorii aflați la început de drum, în interviul acordat de Sergiu Biriș lui Angel Rusu: