AUDIO | Decembrie cu spectacole de la „REACTOR de creație și experiment”

Teatrul clujean „REACTOR de creație și experiment” programează în decembrie o serie de spectacole online, pe care publicul le poate viziona gratuit, dar le poate folosi și ca prilej de a-i susține pe actori, a spus actrița Oana Mardare, de la REACTOR, la EBS Radio.

(Foto: Oana Mardare / Reactor de creație și experiment)

 

Cei care doresc să îi susțină pe actori pot deveni „Susținător Reactor”, cu un bilet de 25 de lei, sau „Supersusținător Reactor” cu un bilet de 50 de lei. Publicul are însă și posibilitatea de a confirma doar accesul la vizionare, cu un bilet cu valoare zero.

„Spectacolele pe care le prezentăm în această lună sunt toate produse în acest an nesigur, în care noi am testat diferite formule: am lucrat exclusiv pentru online, am adaptat ce aveam pentru scenă în format video și sunt spectacole pe care le-am mai prezentat anul acesta și eram nesiguri dacă mai pot prezenta interes. Dinamica aceasta de online este ceva nou pentru noi și odată lansat un produs, pe o perioadă limitată, clar, pe de o parte se bucură de o mare vizibilitate și accesibilitate pentru că poate fi vizionat din orice punct al țării, pe de altă parte nu ne dăm seama dacă se consumă în mod diferit. Dar [publicul] a reacționat bine și suntem entuziasmați că există interesul ăsta”, spune Oana Mardare.

Spectacolele lunii decembrie

  • Joi, 10 decembrie – „Not Another Online Performance”
  • Sâmbătă, 12 decembrie – „De neconceput”
  • Duminică, 13 decembrie – „EXEUNT”
  • Miercuri, 16 decembrie – „(IN)CORECT”
  • Vineri, 18 decembrie – „În sfârșit sfârșitul”

Detalii despre spectacolele acestei luni, create într-un an plin de provocări pentru artiști, în interviul acordat de Oana Mardare Ancăi Brășfălean:

 

Ne poți asculta și aici: