AUDIO | Doru Pușcașu, Om la lună, despre izolare: „Oamenii aveau nevoie de noi și noi aveam nevoie de ei”

Doru Pușcașu a vorbit la EBS Radio despre piesele pe care trupa le-a compus în izolare. „Zid” este prima care a fost lansată recent.

Membrii trupei Om la lună au petrecut izolarea împreună și așa s-au născut mai multe piese pentru noul album care se va numi „Dans”. „Zid” este prima dintre aceste piese care a fost lansată recent.

„Ăsta e un gând vechi de al nostru. Cum ar fi să facem un album stând împreună o vreme. Absolut tot timpul să facem doar asta, să cântăm, să ne rupem cumva de la realitate și să intrăm într-un loc, să compunem, apoi să și înregistrăm…A apărut momentul ăsta din neant și dacă tot îl avem, cea ar fi dacă am face asta acum?”, a povestit Doru Pușcașu la EBS Radio.

Trupa a făcut în izolare și un videoclip pentru piesa Pace. Și a reușit să îl facă cu ajutorul fanilor, care au trebuit să trimită înregistrări. În trei zile au fost trimise aproape 75 de filmulețe.

„Ne-am bucurat să reușim să ne conectăm unii cu alții. Mi se pare că și oamenii aveau nevoie de noi și noi aveam nevoie de ei și a fost un proiect comun din care cu toții am avut ceva de învățat și care pentru fiecare dintre noi a însemnat un Save as”, a mai spus artistul.

Toată perioada aceasta a însemnat pentru membrii trupei o lecție. Nu și-au permis să „ceară” fanilor nimic pentru că au joburi și, spune Doru Pușcașu, au fost alții care au avut mult mai multă nevoie de ajutor financiar, dar…

„Oamenii au venit în sprijinul nostru, simțind că este o perioadă grea, și au cumpărat piesele noastre…au cumpărat și la suprapreț, au donat”, a spus Doru.

Mai multe despre piesele de pe albumul „Dans”al trupei Om la lună aflați din interviul pe care Doru Pușcașu i l-a acordat Ancăi Brășfălean.

 

Ne poți asculta și aici: