AUDIO | EBS Radio, la cel mai important târg de carte din România

Cel mai mare târg de carte din România, Gaudeamus, se desfășoară zilele acestea, exclusiv online, din cauza pandemiei.

Lansările de carte, întâlnirile cu autorii sau editurile, totul s-a mutat în mediul virtual, iar experiența este cu totul nouă pentru toată lumea. Probabil singurul lucru bun este că, în acest mod, este timp pentru toate, iar lansările nu se mai suprapun și pot fi reluate și vizionate și în zilele următoare, iar costurile organizării sunt mult mai mici.

EBS Radio și-a propus în acest an și un proiect editorial, reunind 22 de interviuri cu personalitățile atât de diverse care i-au trecut pragul. „Dialoguri necesare la EBS Radio” e imaginea unui efort colectiv al întregii redacții a radioului, iar cartea a fost lansată la Gaudeamus în prezenta membrilor editurii Eikon, a lui Tudor Runcanu, coordonatorul apariției, și a câtorva oameni de radio binecunoscuți din Capitală. De asemenea, unul dintre intervievați, omul de știință Adrian Ruicănescu, a fost și el prezent.

Târgul de Carte Gaudeamus se încheie duminica, 22 noiembrie.

Despre cartea „Dialoguri necesare la EBS Radio” a povestit Tudor Runcanu, cel care a coodronat această apariție editorială, în emisiunea WakeUp Cluj cu Tiberiu Crișan.

 

 

Ne poți asculta și aici: