AUDIO | Edy Chereji despre UNITED – Untold, o poveste altfel

Edy Chereji a povestit la EBS Radio despre o nouă inițiativă a celor implicați în organizarea festivalului Untold. Este vorba de UNITED, o inițiativă are aduce speranță.

Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold a povestit ce este unitedromania.org, dar a vorbit și despre cele două festivaluri, de la Cluj și de la malul mării, care sunt încă în pregătire.

„Cele două festivaluri, Neversea și Untold, sunt în continuare în pregătire, dar bineîntețes nu putem să facem excepție și să nu fim conștienți de ce se întâmplă în întreaga lume și în România…și va depinde de deciziile pe care le vor lua autoritățile”, a spus Edy Chereji.

UNITED | #BineÎmpreună

Când binele e cel care ne unește, orice imposibil devine posibil!Am construit o platformă care aduce speranță și pune sub lumina reflectoarelor toate inițiativele care fac bine, cu încrederea că împreună vom fi și mai puternici. Implică-te și tu: unitedromania.org #BineÎmpreună

Publicată de UNITED pe Joi, 9 aprilie 2020

Cât despre noul proiect UNITED, acesta s-a născut dintr-o obligație morală, spune el, și anume aceea de implicare.

„Am considerat că în această perioadă doar un ajutor coordonat și un ajutor venit din mai multe direcții va putea face ca situația să se remedieze cât mai repede… am pus bazele proiectului UNITED prin care ne-am propus să punem la comun resursele logistice și financiare de care dispunem noi, Untold și Neversea, dar și cele ale partenerilor noștri”, a spus Edy Chereji.

Iar rodul inițiativelor se văd deja la Cluj și Constanța.

„La Constanța am contribuit cu o parte logistică și anume cu portafloor-ul, suprafața care se pune peste gazonul de pe Cluj Arena…iar ringul de dans are o altă destinație. A fost montat pe stadionul Sportul, unde autoritățile au construit un spital mobil. Am mai trimis și tunuri de lumină, generatoare, echpamente pe care le-am avut la dispoziție. La Cluj ne-am implicat și am achiziționat, împreună cu doi parteneri, peste 12.000 de echipamente medicale, printre care și câteva mii de teste, anvelope pentru ambulanță și am echipat tehnic și logistic comandamentul ISU. Unde a fost nevoie am ajutat cu ce am avut”, a mai spus Edy Chereji.

Aflați mai multe despre această inițiativă, dar și despre modul în care vă puteți implica, din interviul pe care Edy Chereji i l-a acordat Ancăi Brășfălean.

 

Sursa foto: unitedromania