AUDIO | Evenimentele Zilelor Culturale Maghiare din Cluj pot fi vizionate și la o televiziune online

Cele trei zile ale evenimentului anual Zilele Culturale Maghiare din Cluj sunt adaptate condițiilor de securitate impuse de pandemiei, dar publicul are acces la ele și prin intermediul unei televiziuni online disponibile pe pagina de internet a evenimentului, a spus, la EBS Radio, Szabó Lilla, directorul de programe al festivalului.

(Zilele Culturale Maghiare din Cluj, 2020)

 

Accesul la evenimente se face cu bilete gratuite care pot fi obținute online. Acestea sunt necesare pentru ca organizatorii să poată gestiona numărul de participanți, în condițiile impuse de pandemia de COVID-19. Programul complet este disponibil pe pagina de internet a evenimentului Zilele Culturale Maghiare din Cluj.

Szabó Lilla a explicat la EBS Radio cum au adaptat organizatorii programul la condițiile actuale, fiind nevoiți să limiteze numărul de participanți, de evenimente și numărul de ore în care se pot desfășura. Zilele Culturale Maghiare din Cluj se axează anul acesta pe programe culturale, fără sport și cu număr limitat al programelor pentru copii.

Una dintre soluțiile aplicate de organizatori este cea a televiziunii online, o soluție pe care organizatorii intenționează să o aplice și în anii următori, indiferent de condițiile viitoare.

Ascultați aici interviul acordat de Szabó Lilla Ancăi Brășfălean.

 

Ne poți asculta și aici: