AUDIO | Gianina Corondan, despre inițiativa prin intermediul căreia vrea să „reabiliteze” munca

Gianina Corondan a ajuns în Vizită de lucru  la Cluj-Napoca și a povestit la EBS Radio despre oamenii care muncesc și de ce poveștile lor trebuie spuse.

E adevărat ce spune Gianina. Când e vorba de muncă parcă ne auzim spunând: „iară trebuie să merg la serviciu”. Dar oamenii iubesc munca, iar Gianina Corondan îi întâlnește în toată România și vrea să le spună povestea. Asta înseamnă „Vizita de lucru”.

„M-a interesat în primul rând să descopăr poveștile semenilor noștri, familiei noastre lărgite numită România și, doi, să reabilitez ideea de muncă”, spune Gianina Corondan.

Ea ne „dezvăluie” și care este ingredientul principal al succesului, așa cum îl vede acum.

„Afacerile de familie. Acolo unde este vorba de familie, oamenii sunt mai relaxați, se bizuie pe celălat, care este onest. Pentru că în familie, de obicei, nu prea umbli să păcălești, să cauți avantaje mai multe, sau să te superi că tu trebuie să dai cu mătura, iar celălalt să stea la tejghea”, spune Gianina Corondan.

La Cluj va așteaptă deja să descoperiți oameni talentați, 11 designeri care nu au de multe ori unde să-și expună creațiile. Aici.

Mai multe despre muncă și oameni aflați din interviul pe care Gianina Corondan i l-a acordat Ancăi Brășfălean în emisiunea Tête-à-tête.

 

Sursa foto: Facebook/Geanina Corondan

 

Ne poți asculta si aici: