AUDIO | Mani Gutău, Urma: „Tot ce trebuie să facem în viata asta e Love Create Inspire”

Mani Gutău de la Urma a vorbit la EBS Radio despre lansarea celei mai recente piese „Love Create Inspire”, dar mai ales despre cum își dorește trupa să realizeze videoclipul, în carantină.

Pandemia de Covid-19 a dat puțin peste cap planurile trupei Urma, care lucrează la un nou album „inima!ism”.

Trupa a fost nevoită să renunțe la planurile originale pentru videoclipul piesei „Love Create Inspire”, pentru a nu încălca regulile impuse de autorități. Așa că fanii trupei, sau cei care ascultă piesa și se simt inspirați, sunt chemați să fie protagoniștii acestui videoclip.

„Am stat un pic și ne-am gândit atent și cea mai bună soluție ar fi să facem videoclip în forma asta de video colectiv. În sensul că cei cărora le spune ceva piesa asta se filmează ascultînd-o și ne trimit nouă imaginile”, a spus Mani Gutău, vocalist și chitarst al trupei Urma.

Artistul a vorbit și despre situația în care ne aflăm acum, izolați la casele noastre și cum, în mod ciudat, această piesă se portivește foarte bine vremurilor pe care le trăim.

„Există oameni pe planeta asta care pe baza acestei rețete simple – Love Crate Inspire – chiar lasă urma demnă de lăsat în urmă. De fapt asta e invitația acestui cântec, în contextul actual. E destul de ciudat că se potrivește atât de bine cu vremurile astea…Mi se pare o vreme a dezbinării, a urii”, a mai spus Mani Gutău.

Așa că ascultați piesa, cântați, dansați, visați, zâmbiți, râdeți, iubiți, creați, inspirați pe alții, filmați-vă și trimiteți imaginile trupei Urma. Piesa o puteți asculta aici

Ascultați interviul integral pe care Mani Gutău i l-a acordat lui Tiberiu Crișan la EBS Radio

 

Sursa foto: Facebook/Mani Gutău

 

Ne poți asculta și aici: