AUDIO | Marile festivaluri de muzică de la Cluj au fost anulate

La doar o zi de la relaxarea măsurilor de restricție vine o veste tristă pentru iubitorii de muzică, distrație și socializare. Untold, Electric Castle și Jazz in the Park nu vor mai avea loc în acest an.

Foto: Festivalul Untold

 

Marile festivaluri ale Clujului, care adună anual sute de mii de oameni, se amână pentru 2021 Organizatorii au luat această decizia din cauza incertitudinilor cu privire la măsurile de siguranță și sănătate pe care ar trebui să le implementeze.

Magia din acest an se mută pentru anul următor în august, spun orgnizatorii Untold.

„Era necesar să venim cu această decizie pentru că oricât de trist ar fi acest moment și oricât de mult ne-am fi dorit, și oricât de optimiști am fi fost la inceput, având în vedere acest context am condisderat că e cea mai bună”, a spus la EBS Radio Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold, care a anunțat și amânarea pe anul viitor al festivalului de la malul Mării Negre, Neversea.

Decizia, a mai spus Edy Cherej, s-a luat după discuții cu toți marii organizatori de astfel de evenimente din România.

Mai multe despre următoarea ediție Untold aflați aici:

 

Și organizatorii Electric Castle au luat aceeași decizie.

Foto: Festivalul Electric Castle

 

„E prea multă incertitudine în aer, legat de restricțiile care se impun, de călătorii, de turneele artiștilor și atunci a fost decizia, dificilă dar corectă, să mutăm festivalul pe anul viitor între 14-18 iulie”, a declarat la EBS Radio Andi Vanca, managerul de comunicare al festivalului Electric Castle.

Mai multe despre aceasă decizie, dar și cese întâmplă cu biletele achiziționate pentru ediția din acest an a Electric Castle aflați aici:

 

Directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida, a anunțat, la EBS Radio, că se va încerca reprogramarea artiștilor care trebuiau să fie prezenți în acest an la Cluj, pentru ediția din 2021.

Foto: Jazz in the Park

 

„Am decis că cel mai bun lucru este să reprogramăm ediția a opta pe anul viitor. Gândul cu luna septembrie l-am avut încă din martie, dar nu putem să facem festivalul așa cum îl dorim. Asta nu insemană că nu o să se mai audă nimic de la noi un an de zile”, a spus la EBS Radio Alin Vaida.

El a precizat că este datoria organizatorilor de festival să facă ceva la Cluj pentru că fiecare are un rol de jucat în revenirea la normalitate, iar acest lucru se va face gradual. Lucrul bun, a mai spus Alin Vaida, este că piața evenimentelor va fi mult mai sigură după această pandemie.

Aflați mai multe aici:

 

 

Ne poți asculta și aici: