AUDIO | Marius Bilaşco, CFR Cluj: „Se aude orice zgomot pe stadion, e un ecou gol și nu suntem obișnuiți cu stadioane goale”

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilașco, a vorbit la EBS Radio despre întoarcerea jucătorilor pe stadion, meciul cu FCSB și marea durere a fotbaliștilor: lipsa spectatorilor din tribune.

Imagine din timpul partidei amicale CFR Cluj-Gaz Metan Mediaș.

 

Fotbaliștii de la CFR Cluj s-au întors pe stadion nerăbdători să joace fotbal, după o perioadă dificilă, dar pe care au depășit-o cu bine. Toți s-au întors sănătoși, însă au în față meciuri pe care le vor juca fără să fie încurajați de fani.

„Pentru a juca fără spectatori e nevoie de o motivare în plus și lipsa lor se simte foarte tare. Se aude orice zgomot pe stadion, e un ecou gol și nu suntem obișnuiți cu stadioane goale, dar ne dorim cu toții să treacă perioada aceasta de evaluare la care suntem supuși și, bineînțeles, să ni se acorde posibilitatea de a da drumul suporterilor de a veni la stadion”, a spus Marius Bilașco la EBS Radio.

CFR Cluj își propune victoria, dar s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în primul meci după o pauză de trei luni cauzată de pandemia de Covid-19. Feroviarii întâlnesc, duminică, în Gruia, formația FCSB, în derby-ul etapei a treia din play-off-ul Ligii întâi.

Dar în primă fază, meciurile s-ar putea să nu fie extrem de spectaculoase, deoarece sportivii au nevoie de timp pentru a se reacomoda la efort, spune directorul departamentului de scouting al echipei CFR Cluj.

„Este inuman să reiei un campionat după o perioadă scurtă de pregătire. Pauza a fost una exagerat de lungă, eu nu am mai întâlnit așa pauze în fotbal. E greu să reușești să aduci băieții la un nivel fizic optim, plus că partea psihică e și ea un factor destul de important, și va fi foarte greu să avem un fotbal cu intensitate, cu agresivitate, care să aibă un nivel ridicat”, a mai spus Marius Bilașco.

Aflați mai multe din interviul pe care Marius Bilașco i l-a acordat lui Tiberiu Crișan.

 

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj