AUDIO | Mike Godoroja, despre ce a câștigat în pendemie și noul album, „cel mai complex, greu și important proiect” al său

Muzicianul Mike Godoroja a vorbit la EBS Radio despre ce a învățat în timpul pandemiei și despre noul proiect cu trupa sa, Blue Spirits.

Mike Godoroja reușește să privească partea bună a lucrurilor și să găsească frumosul în toată această perioadă în care pandemia a venit cu multe restricții.

În toate aceste luni, spune artistul, s-a încărcat cu foarte multă energie nouă

„Ce se întâmplă acum pentru mine este incredibil de frumos, iar din punct de vedere artistic asta îmi aduce o hrană spirituală formidabilă… Contactul cu publicul este închis, muzica nicidecum, dar eu mă bucur de fiecare moment al zilei, al vieții mele, indiferent că măsurile sunt restrictive sau nu, pentru că foarte multe în viața pe care am dus-o până acuma… m-au răpit a privi cerul. Acum am învățat să privesc cerul”, a spus Mike Godoroja.

Cum reușește să rămână pozitiv într-o perioadă grea pentru toată lumea? Răspunsul e… cerul și faptul că îi place să-și pună în aplicare visurile.

„De multe ori, visurile nu se portivesc cu realitatea și atunci fac ce se numește un acordaj, și în muzică acordajul e atât de esențial, să fii în armonie cu celălat instrumentist, ei bine, și în viața de toate zilele trebuie să facem un acordaj între visul nostru fumos și ceea ce putem realiza în viață. Acordajul ăsta îți permite să nu fii niciodată dezamăgit, frustrat, depresiv, ci să te bucuri de ceea ce îți iese”, a mai spus Mike Godoroja.

Despre noul album „Născut în România”, care va ieși pe vinil, aflați din interviul pe care Mike Gororoja i l-a acordat Ancăi Brășfălean în emisiunea Tête-à-tête.

 

Sursa foto: Facebook/Mike Godoroja

 

Ne poți asculta și aici: