AUDIO | „Ne-am concentrat pe muzică și am spus că daca tot se scufundă Titanicul, să cântam până la final”. Artistul clujean Mistah White, la EBS Radio

Artistul clujean Mistah White a început perioada de izolare cu regretul amânării lansării compilației „Support Your Local Artist”, dar nu a lăsat să treacă prea mult timp până a reintrat în febra creației muzicale.

(Mistah White / Facebook)

 

„S-au întâmplat foarte multe în această criză. Din păcate a trebuit să amânăm lansarea compilației „Support Your Local Artist” care trebuia să se întâmple, în martie, chiar în ultima zi, în ultimele 10 minute. Însă ne-am redresat. Am fugit repede spre București unde, în timpul pandemiei am făcut cu diverși artiști un live interesant, seria „Pandemix Collective”. Ne-am concentrat pe muzică și am spus că daca tot se scufundă Titanicul, să cântam până la final”, a spus Mistah White.

Urmează inclusiv o carte

„Între timp s-au mai redresat lucrurile, am discutat si cu alți organizatori de evenimente să căutam soluții.  Compilația o vom lansa până în toamnă, însoțită de un concert de lansare,” dă asigurări artistul clujean.

Planurile de viitor mai includ participarea la un festival care se pregătește la Muzeul Etnografic din Cluj și poate cel mai important proiect personal este lucrul la o viitoare carte, la care scrisul a avansat foarte mult în perioada pandemiei. Un volum complex, de poezie, teatru, scenarii și eseuri.

„Trebuie să ne adaptăm la noile condiții, dar lucrurile încep să se pună din nou în mișcare”, spune Mistah White, care vizează și continuarea implicării în proiectul „Culturepreneurs”, împreună cu Centrul Cultural Clujean.

Ascultați aici interviul acordat de Mistah White lui Angel Rusu:

 

Mistah White, „Polyglot 137″: