AUDIO | Noul Serviciu de Permise Auto, care beneficiază de un spațiu dublu față de cel vechi, și-a deschis porțile. Ce spun clujenii

Serviciul de Permise Auto din Cluj-Napoca și-a început de astăzi activitatea în noul sediu, din cartierul Someșeni. Spațiul de pe strada Traian Vuia 157 dispune de o suprafață dublă față de cea din vechea locație.

Ghișeele au fost deschise încă de la ora 8 dimineața, iar clujenii s-au așezat la coadă. Ce au spus câțiva dintre ei aflați aici:

 

Noul sediu aduce multiple facilități, inclusiv ghișee ale direcției de impozite și taxe locale, la care se vor plăti taxele pentru declararea fiscală și radierea vehiculelor, iar astfel cetățenii vor evita deplasările la sediul primăriei.

„În primul rând avem o parcare pentru cetățeni, în exterior, cu 100 de locuri, una pentru personal, cu 35 de locuri, un spațiu dublu la interior față de ce aveam înainte, 11 ghișee funcționale și avem o sală de examinare teoretică cu 15 locuri, față de 7, câte erau înainte. Este și un birou al Direcției de Taxe și Impozite aici, unde oamenii își rezolvă toate problemele, ca să nu mai meargă în alte părți. Faptul că este amplasat la periferia orașului descongestionează traficul din zonă și accesul este facil din toate colțurile județului, inclusiv din zona Huedin pe anumite locur. Eu zic că sunt condiții decente pentru anul în care ne aflăm și pentru județul Cluj”, a spus prefectul Mircea Abrudean.

Pentru accesul mai ușor al clujenilor a fost înființată și o stație de transport public. Primăria a investit în amenajarea zonei aferente noului sediu al Serviciului Permise aproximativ 90.000 de euro.

 

Ovidiu Cornea

 

Ne poți asculta și aici: