AUDIO | OverNight Untold, cea mai mare petrecere de apartament organizată de 1 Mai

Untold pune la cale, de 1 Mai, un super party. Sigur, o petrecere adaptată la vremurile pe care le trăim, în care trebuie să menținem distanțarea socială.

Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold, a vorbit la EBS Radio despre marea petrecere de apartament organizată pentru cei cu dor de festivaluri, dar și despre artiștii care vor pune muzica.

„Vrem să fie o producție care să cuprindă toate canalele pe care putem transmite un show. Și dacă până acum ne-am obișnuit să facem show-uri cu spectatori care să fie prezenți în fața scenei, acum le ducem acasă, direct la oameni. În cadrul acestui show televizat, transmis în același timp și pe cananlele digitale, o să le dăm șansa oamenilor să intre în direct și să ne arate cum se distrează cu toții de acasă în perioada asta”, a spus Edy Chereji.

OverNight Exclusive Show (teaser)

When the world stays still, we keep on dancing! Bring your festival vibes into your livingroom & watch the OverNight Exclusive Show this Friday. ❗Set your reminder: https://www.youtube.com/watch?v=JrWnca2R3ik

Publicată de UNTOLD pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Acesta a vorbit la EBS Radio și despre soarta festivalurilor Untold de la Cluj și Neversea de la malul Mării Negre, încă incertă.

Cele două festivaluri nu au fost anulate, însă este greu de spus dacă vor putea fi organizate în acest an. Astfel, organizatorii au venit în întâmpinarea celor care au cumpărat deja bilete și abonamente.

„Ne-am dorit să venim cu o clarificare…Cei care au cumpărat bilete vor avea acces la următoarele trei ediții, fie că va fi Untold sau Neversea, sau sigur, în acest an, în condițiile în care situația ne va permite să le mai organizăm la datele cunoscute”, a spus Edy Chereji.

Mai multe despre super petrecerea de 1 Mai și cine este responsabil cu muzica aflați din interviul pe care Edy Chereji i l-a acordat lui Angel Rusu.

 

Sursa foto: Facebook/Untold