AUDIO | „Performanța va veni la Universitatea Cluj în viitorul apropiat”, spune la EBS Radio directorul general Daniel Stanciu

Echipele de fotbal se pregătesc pentru începutul noului campionatului, care va fi unul „de tranziție” pentru Universitatea Cluj, spune directorul general al echipei, Daniel Stanciu, la EBS Radio.

(Foto: Universitatea Cluj / Facebook)

 

Daniel Stanciu a explicat la EBS Radio că performanța nu se face „de azi pe mâine”, iar viitorul sezon este unul extrem de dificil atât din punct de vedere financiar, cât și în privința organizării. Echipele trebuie să țină cont de protocoalele medicale impuse de pandemia de COVID-19, planuri clare sunt dificil de făcut, iar strategiile inițiale au trebuit abandonate.

Pentru Daniel Stanciu, perspectiva pe care o are Universitatea Cluj este cea a accederii în Liga I, iar „performanța va veni în viitorul apropiat”, spune el. Mai sunt însă pași de făcut.

Unul dintre planurile strategice ale Clubului este dezvoltarea și folosirea așa-numitei „pepiniere” de la Academia de Fotbal U CLUJ – Luceafărul, care are jucători de vârste încă mici, dar care va reprezenta un atu important în viitor. Deocamdată, Adrian Falub, care este și manager sportiv al echipei, rămâne și antrenor, iar echipa analizează și folosirea optimă a așa-numiților „veterani ai echipei”.

Detalii despre felul în care își construiește Universitatea Cluj performanța viitoare, despre efectele pandemiei și provocările pe termen scurt și mediu, în interviul acordat de Daniel Stanciu lui Ovidiu Cornea:

 

Ne poți asculta și aici: