AUDIO | REFRESH – Sâmbăta comediei la EBS Radio

Sâmbătă în REFRESH – Programul tău de weekend ne-am căutat zâmbetul cu lumânarea și am făcut o ediție specială – REFRESH SATURDAY COMEDY. Opt oameni faini, actori și stand-up comedians au fost alături de noi cu povești amuzante și reale din pandemie.

(Foto – Ioana Botezan în mijlocul comediei 🙂 )

În timp ce număra cele 248 de păpuși ale fiicei lui de 4 ani, Dragoș Pop, Actor la Teatrul Național din Cluj și Stand Up comedian, a descoperit un nou tip de show: Stand-up puppety.  Dragoș zice că păpușile nu se îmbolnăvesc niciodată ca să poată să aibă grija de copii:

 

Nicu Bendea, stand-up comedian, susține că nici spectacolele de stand-up nu mai sunt ce au fost; iar dacă vrei să ieși cu o fată la un suc, trebuie să ai cel puțin două teste negative în ultimele cinci zile!

 

Actor la Teatrul Național din Cluj, Adrian Cucu, a început în forță: Goood Mooorning, Vietnam! Cucu ridică problema pozelor zilnice făcute la sala de sport. După ce ascultați materialul o să vă gândiți de două ori înainte să postați vreo poza de pe banda de alergat:

 

Unguru’ Bulan e… personaj radio și le spune verde în față, fără perdea,. 🙂 Am mai editat noi un pic secvența, dar mesajul e clar: purtați mască. Chiar dacă nu se vede zâmbetul de pe buze, ne zâmbesc ochii.

 

Diana Roșca, actriţă, woman stand-up comedian – a făcut show-uri în România, Europa, SUA şi a filmat pentru Comedy Central. Deşi piperate, show-urile Dianei evită vulgaritatea ieftină, și îmbină în permanență feminismul cu arta flirtului:

Cristian Ciui face parte din trupa IMPROVertiții. Cristi este inginer și IT-ist de profesie, dar și creative writer de ocazie și alegere. Cristi e la început de drum în ale comediei dar e fluent în sarcasm și observații discutabile. Scrie, face stand-up, improvizație și cam orice numai să nu lucreze: 🙂

Și Sașa Ciobanu face parte din trupa IMPROVertiții. Sașa este un comediant din Republica Moldova care insistă să creadă că este foarte sărac, atât de sărac încât nu a avut nici simptome când a luat COVID. 🙂

 

Tudor Costina face comedie și scrie umor pentru emisiunea Comedy Cluj atunci când nu învață la facultatea de Teatru și Film, adică foarte des:

Dacă doriți, puteți să dați un share acestui articol prietenilor care își caută motive să zâmbească pe sub mască în această perioadă de pandemie. 🙂

Ascultă emisiunea REFRESH, cu Ioana Botezan, la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, iar ON-LINE, la: EBS Radio Live. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 14:00.

 

 

Ne poți asculta și aici: