AUDIO | REFRESH Your Mind – Gândește pozitiv!

Într-o perioadă în care avem nevoie de motivație și gânduri pozitive, în ediția specială de sâmbătă a emisiunii REFRESH, psihoterapeuți și speakeri motivaționali ne ghidează pașii spre o relație de cuplu fericită, o viață sănătoasă, productivitate în muncă și dobândirea inteligenței emoționale.

(Radio Host – Ioana EX Botezan – ON AIR People Inspirer, realizatoarea emisiunii „REFRESH – Programul tău de weekend” 🙂 )

 

Cori Grămescu este coach de lifestyle și nutriție, antreprenoare și, mai presus de orice, femeie în căutarea echilibrului și a fericirii. Cori ne ajută să înaintăm pe drumul descoperirii de sine, al trăirii cu autenticitate și bucurie, al construirii unei cariere împlinite și al unei vieți echilibrate printr-un exercițiu personal de dezvoltare, descoperire și trăire deplină a vieții de zi cu zi. Ascultați-o pe Cori Grămescu, aici:

 

Misiunea vieții lui Andrei Stupu este educația. Andrei cerceteză relațiile inter-generaționale și îl preocupă educația morală. Crede în generația Z și în virtuțile umane. „Încă de când produceam emisiunea Generația Z, mi-am dat seama că e nevoie să înțelegem științific dinamicile dintre generațiile active pe piața muncii, să acordăm viziunile și valorile oamenilor în funcție de vârstă și să îi ajutăm să lucreze împreună”. Andrei Stupu ne îndeamnă să nu ne opunem vieții și să nu ne înverșunăm. Iată cum:

 

Raluca Anton este psihoterapeut principal cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică, formator și supervizor în psihoterapie. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne construim o viață valoroasă atât din punct de vedere personal, cât și profesional, spune Raluca. Raluca Anton descifrează ce simțim în perioada dificilă pe care o trăim acum și ne spune ce soluții avem:

 

Psihologul clinician pr. și psihoterapeutul Dominica Petrovai este fondatoarea companiei Mind Education și a Școlii pentru Cuplu. Domnica are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Este autoarea cărții Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu. Școala pentru Cuplu  este proiectul ei de suflet. Dominica Petrovai despre drumul spre starea noastră de bine:

 

Cătălin Stoica spune că a făcut, mereu, TOTUL cu mare pasiune, cu respect și cu succes! „Am învățat mult! Am învățat chiar și de acolo de unde credeam că nu e nimic de învățat. Dezvoltarea personală intenționată mi-a schimbat viața. În ȘI mai bine! Am trecut de la principiul „ori eu, ori tu”, la ceva mult mai sănătos: „și eu, și tu”, spune Cătălin Stoica. Lui Cătălin îi place să „creeze instrumente și momente care schimbă Vieţi”. Un astfel de moment ne-a oferit în emisiunea REFRESH:

 

Executive & Team Coach, Monica Mureșan spune: „Atunci când onorez o valoare mă simt vie. Când onorez mai multe mă simt împlinită”. Monica a analizat la REFRESH felul în care putem să ne adaptăm pandemiei în echipa în care lucrăm și ne-a explicat cum putem fi mai buni:

 

Ascultă emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend”, cu Ioana Botezan, la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, iar ON-LINE, la: EBS Radio Live. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 14:00.

Ne poți asculta și aici: