AUDIO | REFRESH Your Style – Cum să arătăm bine pentru ședintele on-line

Cum numeroși români lucrează în sistem de telemuncă, în ediția specială de sâmbătă, Refresh Your Style, designeri de modă, beauty trainers și make-up artists, i-au dezvăluit Ioanei Botezan secretele unor ședințe on-line de success.

 

Gabriela Popescu lucrează în în industria beauty de 10 ani, iar ca beauty trainer a organizat numeroase masterclass-uri de specialitate în Cluj și țara.

Gabriela, make-up artist și beauty trainer, ne ghidează step by step cum să ne machiem pentru ședințele on-line. Dați play să vedeți cum se întâmplă toată magia:

 

 

Carmen Burci este makeup artist, hairstylist si beauty trainer. Ea e prezentă în această industrie de 14 ani. A reprezentat numeroase branduri pe scenă, a lucrat cu artiști, modele celebre și fotografi consacrați.

Carmen ne oferă o demonstrație de coafură pentru ședințele on-line. Este atât de simplu, spune ea, să arătăm bine, chiar și on-line.

 

 

Carmen este brand ambassador pentru Beauty One,  și a mai făcut ceva pentru noi 🙂 Ne-a povestit despre stilul american al îngrijirii părului:

 

Călina Langa este de profesie designer de modă și costum, cu un doctorat în arte vizuale și preocupări constante legate de istoria acestor domenii. Pasiunea, perseverența și entuziasmul pentru meseria sa, o determină la explorarea continuă de teritorii ce converg în același punct – atașamentul față de ideea de veșmânt.

După câteva luni petrecute la granița Franței cu Elveția, Călina ne face o scurtă prezentare a stilului elvețian:

 

Cornel Crișan, jurnalist profesionist de modă, cu o bogată experiență națională și internațională, ne-a spus clar: „Este INACCEPTABIL să apari le o ședință on-line în pijamale.” 🙂

Cornel Crișan a vorbit la EBS Radio despre garderoba medie a unui bărbat elegant, care sunt tendințele pentru iarna 2020 și cum trebuie să se prezinte domnii la o ședintă on-line.

 

Nu ratați ocazia să îl vedeți pe Cornel exemplificând câteva ținute pentru sezonul rece:

 

Ioana Botezan (Follow me on Facebook și Instagram)

Ascultă emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend”, cu Ioana Botezan, la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, iar ON-LINE, la: EBS Radio Live. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 14:00.

 

Ne poți asculta și aici: