AUDIO | SoNoRo Conac ajunge la Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău

Turneul SoNoRo Conac, al Asociației SoNoRo, ajunge marți, de la ora 19:00, la Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău. Un proiect de succes în ciuda tuturor provocărilor acestui an, spune Răzvan Popovici, iniţiator şi director executiv al Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo.

Foto: Șerban Mestecăneanu / 12 iulie, Ionuț Ștefănescu (flaut), Maria Bîldea (harpă)

 

Răzvan Popovici a povestit la EBS Radio despre provocările organizării concertelor SoNoRo în perioada de pandemie. “Am făcut tot ce am putut și cred că acum trebuia făcut, când e greu, nu anul viitor când totul va fi mult mai spre normal. Am avut nevoie de curaj, a trebuit să fim flexibili și ingenioși, dar a funcționat”, spune Răzvan Popovici.

Concertul de la Gilău este penultimul din seria SoNoRo Conac de anul acesta. Ediția  2020, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului, a fost intitulată “Pe aripile vântului” și a invitat publicul în locuri poetice sau legendare, precum Casa Dinu Lipatti din Argeș, Domeniul Cantacuzino din Prahova sau, marți seară, Castelul din Gilău. Accesul la concertele SoNoRo Conac este gratuit și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile.

Despre SoNoRo Conac, în interviul acordat de Răzvan Popovici Ancăi Brășfălean:

Ne poți asculta și aici: