AUDIO | TIFF 2020: Primele concluzii la jumătate de ediție și principalele repere ale Zilelor Filmului Românesc, cu Mihai Chirilov

Cea de-a 19 ediție a Festivalului Internațional de Film Transivania (TIFF) a ajuns la jumătate cu momente la fel de relevante ca cele din edițiile trecute,  în ciuda condițiilor restrictive din pandemie. Mihai Chirilov a vorbit la EBS Radio despre reperele TIFF și despre ce urmează.

(Mihai Chirilov / Facebook)

 

„Nu e la fel ca înainte, dar atât cât se poate păstra din spiritui si vibrația TIFF-ului, s-a păstrat și anul acesta”, a  spus Mihai Chirilov, la EBS Radio. În legătură cu condițiile stricte în care se organizează această ediție, cu proiecții exclusiv în aer liber, Mihai Chirilov remarcă lipsa ploii, dar și supriza de a vedea în multe momente aceeași atmosferă specifică TIFF-ului, legătura pe care filmul o creează între oameni.

Zilele Filmului Românesc se remarcă anul acesta prin numărul mare de premiere și oferta impresionantă de documentare, a spus Mihai Chirilov, la EBS Radio. El a explicat categoriile Festivalului, importanța pe care o are pentru organizatori păstrarea specificului TIFF și a povestit despre cele mai frumoase momente de până acum.

Ascultați aici interviul acordat de Mihai Chirilov Ancăi Brășfălean:

Ne poți asculta și aici: