AUDIO | „Vamos a la Playa” revine pe malul Someșului în condiții de pandemie

Evenimentul de cultură urbană şi educaţie civică organizat de Asociația Urbannect pe plaja Grigorescu de pe Someș s-a adaptat anul acesta condițiilor de pandemie. Weekend-ul „Vamos a la Playa” începe vineri, 14 august.

 

Președintele Asociației Urbannect, Dan Clinci, a spus la EBS Radio că ediția de anul acesta este mai „restrânsă”, atât în privința perimetrului de desfășurarea, cât și a opțiunilor. Cumpărarea de băutură sau mâncare nu va fi disponibilă anul acesta, a spus el. „E un lucru pe care ni l-am asumat de la început și cred că e bine să învățăm să respectăm regulile impuse de situația specială, adică distanțarea socială, șezlongurile, hamacele vor fi amplasate la distanță de doi metri. Sigur, vom purta mască, de altfel, evenimentul este dedicat măștii”, a spus Dan Clinci.

„Vamos a la Playa” a pregătit anul acesta întâlniri tematice despre amintirile Vamos a la Playa și soluțiile pentru viața culturală și de eveniment în situații speciale, spectacole de magie pentru copii, instalații permanente, expoziții, proiecții video, jocuri de apă și întreceri.

Toate detaliile despre ediția din acest an în interviul acordat de Dan Clinci Ancăi Brășfălean:

 

Sursa foto: Urbannect

 

Ne poți asculta și aici: