AUDIO | „Viața poate să meargă înainte!”. Tenisul repornește la Cluj, la turneul Winners Open

Patrick Ciorcilă a vorbit la EBS Radio despre prima competiție de tenis feminin din vremea pandemiei. Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil vin și ei la Cluj.

Prima competiție de tenis din România din ultimele luni, turneul amical Winners Open, aduce la Cluj șase jucătoare de excepție. Astfel, vor intra pe terenurile de la Winners Sports Club Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru.

Chiar dacă este o competiție organizată după toate rigorile impuse de pandemie, drept pentru care spectatorii vor lipsi din tribune, jucătoarele de tenis au fost extrem de entuziasmate să participe, spune Partick Ciorcilă, managerul turneului.

„Reacțiile fetelor au fost extrem de pozitive. Nu cred că au mai avut nicio perioadă atât de lungă fără o competiție sau un meci oficial, sunt aproape patru luni…Le lipsește acea adrenalină din timpul meciurilor”, a spus Patrick Ciorcilă.

Turneul cu premii a fost organizat cu mari eforturi, mai ales că nu se vând bilete. Sunt premii consistente, spune Patrick Ciorcilă, și binevenite în condițiile în care va fi un an greu pentru jucătoarele și jucătorii de tenis.

Turneul are și surprize. Câștigătoarea va juca, duminică, un meci dublu mixt cu cei mai buni tenismani români la această oră, Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

„Cred că este un cadou pe care nu numai Simona, dar și Horia și Marius îl fac fanilor, care, din păcate, nu pot să-i vadă live. Dar e un mare pas înainte acela de a oferi acest spectacol măcar la televizor și de a arăta că viața poate să meargă înainte”, a mai spus Patrick Ciorcilă la EBS Radio.

Mai multe despre turneul care are loc la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 iulie aflați din interviul pe care Patrick Ciorcilă i l-a acordat lui Tiberiu Crișan.

 

Ne poți asculta și aici: