AUDIO & VIDEO | „Hearts On Fire”, noul single al trupei clujene Final Fiasco

Final Fiasco a lansat miercuri primul single oficial, „Hearts On Fire”, de pe noul lor album, „Glow”, un moment pe care trupa îl aștepta de ceva vreme, după cum a spus, la EBS Radio, liderul trupei, Andi Călin.

„Mesajul piesei este că trebuie să ne găsim pasiunea creației. Este despre bucuria de a aduce în prim plan o idee nouă, în orice domeniu, chiar dacă aici ne referim în primul rând la artă. O pasiune te ajută la autocunoaștere, la drive-ul de a crea și oferă un scop unei persoane, iar acea persoană devine mai bună,” explică Andi Călin.

Odată cu piesă lansată la EBS Radio în premieră în FM, Final Fiasco a lansat, miercuri, și videoclipul acesteia, la rândul lui rezultat al unei proces de creație în mai multe etape, al perfecționării creației prin modificări succesive.

Trupa speră ca albumul „Glow” să fie lansat anul viitor, dat fiind că piesele sunt gata în proporție de 80, 90%, și că depășirea pandemiei va permite reluarea concertelor în 2021. Dar, admite Andi Călin, trupa a învățat în timpul pandemiei lucruri pe care speră să le aplice și după ce aceasta va fi trecut, cum ar fi o eficientizare a procesului de creație.

Ascultați aici interviul acordat de Andi Călin lui Angel Rusu:

 

„Hearts On Fire”, primul single de pe viitorul album Final Fiasco:

Ne poți asculta și aici: