AUDIO | VIDEO REFRESH – Work from Home 

Când vine vorba despre „work from home”, în videoconferințe putem purta pijamale de la brâu în jos, iar dacă nu avem chef de discuții, putem da vina pe conexiunea la internet… 🙂 Dacă sunteți părinți înseamnă că ați ajuns experți în a face mai multe lucruri în același timp. 

Ioana Botezan working (??? 🙂 ) from home

 

Sâmbătă, în emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend” cu Ioana Botezan am vorbit despre „work from home”.

Am întrebat trei oameni cu experiență în munca din sufragerie cum este pentru ei lucratul de acasă în pandemie.

Bianca Suciu Sharma –  Specialist în content marketing, fondator All About Jobs.ro

„Delimitarea între muncă și acasă nu a mai fost posibilă, mai ales cu un copil de 3 ani. Cu grădinițele închise, în mixul de roluri pe care îl am – mamă, soție și angajată full time – am și rolul de educatoare a fetiței mele. Pentru cei care sunt și părinți ar trebui să fie nu work from home, ci work and home,” spune Bianca:

 

Anda Cordoș – Specialist Resurse Umane

„Work from home presupune disciplină, un soi de adaptabilitate și flexibilitate la schimbări. Au fost zile în care era un efort să-mi schimb hainele de casă. A fost și multă tihnă și o redescoperire a unor valori pe care le-am uitat cândva în hățișul vieții cotidiene,” am aflat de la Anda”

 

Marian Hurducaș – Consultant Marketing și Comunicare

„Lucrez foarte bine de acasă, din mașină, de la semafor, de la o cafenea… Secretul este să-ți pui viața și task-urile în ordine, să te obișnuiești că ești propriul tău șef și îți dai ție socoteală când vine vorba despre rezultate. Să nu puneți foarte mare presiune pe voi pentru că o să vă treziți în burn-out sau chiar mai grav în depresie,” ne sfătuiește Marian:

Ioana Botezan. Follow me on Facebook și Instagram

Ascultați emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend” cu Ioana Botezan la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, ON-LINE pe: EBS Radio Live, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 14:00.

 

Ne poți asculta și aici: