„Biletul de sănătate!”, valabil pe toate mijloacele de transport în comun, va fi eliberat la Cluj până la finalul anului

Sport și transport public gratuit la Cluj-Napoca. Inițiativa „Biletul de sănătate” va continua până la sfârșitul acestui an.

Proiectului-pilot „Biletul de sănătate”, o inițiativă Sports Festival prin care la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite un tichet valabil pentru transportul în comun din Cluj-Napoca, a ajuns la final. Dar emiterea biletelor se va face în continuare, având în vedere că mai multe companii clujene au decis să susțină acest demers al Sports Festival.

Până acum au fost făcute 270.000 de genuflexiuni, care au însemnat 27.000 de minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse.

La finalul implementării acestui proiect-pilot, care a asvut sprijinul autorităților locale, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca.

E un adevărat succes, astfel că mai mulți parteneri privați s-au alăturat Sports Festival, iar proiectul merge mai departe. Astfel, în perioada 15-31 octombrie proiectul va fi susținut de compania AROBS, iar în perioada 1-15 noiembrie de compania NTT Data.

„Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim”, a spus primarul Emil Boc.

 

Ne poți asculta și aici: