CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a obținut, duminică, prima victorie din acest an.

„Feroviarii” s-au impus cu 1-0 în derby-ul cu FCSB. Unicul gol al partidei a fost înscris de Paulo Vinicius, cu un șut din afara careului. Antrenorul Dan Petrescu a declarat că CFR Cluj a meritat victoria.

„Mai bine de atât nu puteam să începem anul. În primul meci oficial am jucat cu FCSB, care era cea mai în formă echipă. În ultimele 15 meciuri a pierdut doar unul, cu Astra. Veneau după șapte victorii în deplasare, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult în campionatul românesc. Nici eu nu am reușit acest lucru la echipele unde am mai antrenat. Ne-am adaptat mai bine decât ei la teren, care nu este în condiții excelente pentru că a fost foarte frig în ultimul timp. Nu țin minte vreun șut pe poartă al celor de la FCSB, doar ocaziile noastre. Chiar dacă poate că se îndrepta spre un 0-0, echipa care a meritat a câștigat meciul”, a spus Dan Petrescu, la finalul confruntării.

În urma acestui succes, CFR Cluj se menține în fruntea Ligii I de fotbal, cu 47 de puncte, cu 7 mai multe decât principalele urmăritoare, Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

 

Ne poți asculta și aici: