CFR Cluj a încheiat anul pe locul 3

CFR Cluj a încheiat anul în Liga I de fotbal cu un egal. „Feroviarii” au remizat alb, aseară, în Gruia, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, în derby-ul etapei a 15-a.

Oltenii au avut cele mai clare ocazii, printre care și o bară în finalul meciului. Rezultatul este, însă, echitabil, consideră antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu.

„Și Craiova a avut situațiile ei – nu multe, dar au fost – și noi, la fel, nu am avut multe, dar le-am avut, cu Vinicius, Burcă și încă câteva situații în care puteam să scoatem mai mult. Una peste alta, cred că a fost un joc puțin plăcut ochiului, dar a fost un joc de luptă, cu multe momente de uzură. Ambele echipe și-au dorit, dar ambele am avut limitele noastre, în special în ceea ce înseamnă jocul ofensiv”, a declarat Edward Iordănescu.

Edward Iordănescu a adăugat că este mulțumit de ce a reușit să obțină CFR-ul în campionat de când a fost instalat pe banca echipei clujene.

„Ținând cont de adversarii pe care i-am avut – cu deplasări grele, la Iași, la Dinamo, cu jocuri acasă cu FCSB și Craiova – am ieșit neînvinși, cu 10 puncte din 12 și fără gol primit. Sunt lucruri bune, care ne dau încredere și speranță. În perioada asta foarte scurtă de vacanță, băieții să fie alături de familie, să se re-energizeze, să vină din nou pozitivi și să arătăm o nouă forță în competiție”, a spus Edward Iordănescu.

CFR Cluj a încheiat anul pe locul al treilea, la un singur punct în urma Universității Craiova și la trei în spatele liderului FCSB. Liga I de fotbal se va relua luna viitoare, cu etapa a 16-a, programată în intervalul 12-15 ianuarie. În primul meci din 2021, CFR Cluj va primi vizita Academicii Clinceni.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

 

Ne poți asculta și aici: