CFR Cluj, semieșec pe teren propriu cu Chindia Târgoviște

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică seara, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, în Liga I de fotbal.

În urma acestui rezultat, campioana României se menține pe locul secund, cu 11 puncte, însă este la 4 puncte în urma liderului Universitatea Craiova. Antrenorul Dan Petrescu a menajat mulți dintre jucătorii folosiți în meciul din preliminariile Europa League, cu Djurgardens. El și-a asumat alegerea la finalul partidei cu Chindia Târgoviște.

 „Toată lumea care lucrează cu mine știe că la 0-0 nu mă supăr. Dar un 0-0 ca acesta, în care adversarii au avut cele mai mari ocazii, mă deranjează. Clar că a fost și greșeala mea că am schimbat toată echipa, dar mi se pare că am făcut ceva normal ținând cont de vârsta jucătorilor care au fost odihniți. Aceștia s-au întors vineri, pe la 4 dimineața, după un meci cu o încărcătură maximă, pe teren sintetic (meciul cu Djurgardens n.red.). Noi tot timpul am spus că mai avem nevoie de 2-3 jucători de valoare, care să schimbe puțin fața echipe; din păcate nu am reușit să îi luăm. Sperăm să ne calificăm în grupele Europa League și poate atunci vom face 1-2 achiziții care să ajute echipa”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj urmează meciul din play-off-ul Europa League, cu KuPS Kuopio. Partida care îi poate duce din nou pe feroviari în grupele competiției continentale se va disputa joi, 1 octombrie, în Gruia.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

 

Ne poți asculta și aici: