CJ Cluj scoate la licitație mai multe spații de business în Parcul Industrial Tetarom 1

Noile spații de depozitare și birouri din cele trei clădiri noi din Parcul Tetarom 1, ridicate cu bani europeni, au fost scoase la licitație.

La licitație au fost scoase 50 de spații cu suprafețe cuprinse între 30 și 80 de metri pătrați, dispuse într-o clădire de birouri ultramodernă cu cinci etaje și clasa energetică A, 9 compartimente, cu suprafețe cuprinse între 297 și 321 de metri pătrați, aflate în hala de depozitare numărul 1, respectiv alte 8 compartimente, cu suprafețe cuprinse între 178 și 236 de metri pătrați, situate în hala de depozitare numărul 2.

Clădirile, a căror suprafață utilă totală se ridică la aproape 8.000 de metri pătrați au fost construite în cadrul unui proiect în valoare totală de aproape 70 de milioane de lei derulat de Consiliul Județean. Imobile au fost recent date în administrare societății Tetarom SA.

„Ceea ce urmărim este să închiriem cât mai repede aceste spații ultramoderne pe care le-am edificat cu bani europeni, pentru a da, astfel, un nou imbold economiei clujene”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Ofertele investitorilor interesați pot fi depuse până în data de 5 iunie 2020, ora 13.00, la sediul societății Tetarom S.A. din municipiul Cluj-Napoca, str. Tăietura Turcului nr. 47, clădirea A1.

 

Ne poți asculta și aici: