CLUJ | Numărul mijloacelor de transport în comun crește cu 15%

Numărul mijloacelor de transport în comun va fi suplimentat la Cluj-Napoca odată cu începerea anului universitar.

Compania de Transport Public a anunțat că, începând de luni, 30 septembrie, numărul mijloacelor de transport în comun crește cu încă 15%.

O suplimentare cu 25% a numărului de autobuze, troleibuze și tramvaie a avut loc și în 9 septembrie, când a început școala, potrivit reprezentanților CTP Cluj.

Aceștia au mai precizat că studenții posesori ai unuia din cardurile nebancare Studcard, Isic, Euro<26, Omnipass, A card/A kártya și City Card Student, înmatriculați la cursurile de zi și la buget la universitățile de stat, care au vârsta de maxim 26 de ani, beneficiază de abonament gratuit pe două linii, iar cei care urmează cursurile la zi, dar cu taxă și sunt înmatriculați la universitățile de stat și private acreditate beneficiază de abonamente pe două linii, la prețul de 35 de lei, diferența de 50% fiind suportată de Primăria Cluj-Napoca.

De asemenea, doctoranzii de la universitățile de stat beneficiază de reducere la transport pe o linie, respectiv 35 de lei, pe baza listelor întocmite de universități.

 

 

X
X
X