CLUJ | Studiu privind structura optimă a Spitalului Pediatric Monobloc

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul pentru studiul privind structura Spitalul de Urgență pentru Copii, în vederea construirii viitorului Spital Pediatric Monobloc.

Studiul vizează, în principal, organizarea serviciilor medicale în noul amplasament, dar și cerințele specifice privind clădirea. Aici este vorba de circuitele medicale ale noului spital și finisajele necesare.

Societatea care va realiza studiul va asigura și asistența tehnică până la finalizarea concursului internațional de soluții. Studiul va trebui furnizat Consiliului Județean în maximum o lună.

„Lucrurile evoluează și se îndreaptă în direcția bună în ceea ce privește construirea la Cluj a celui mai modern spital pentru copii, care va fi finanțat din bani europeni. După ce am contractat deja studiile geo, topografice și cadastrale, am încheiat acum contractul în baza căruia, pornind de la situația actuală și de la previziunile experților, va fi concepută structura de organizare optimă pentru Spitalul Pediatric Monobloc”, a spus Ain Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Ne poți asculta și aici: