Concertele anului 2020: Celine Dion, Tarja Turunen sau Twenty One Pilots

După un an în care în România au ajuns Bon Jovi, Robbie Williams, Deep Purple sau Florence and The Machine, iubitorii de muzică sunt nerăbdători să afle ce artiști urmează să cânte în țara noastră în 2020. De altfel, deja au fost anunțate câteva evenimente muzicale ce au stârnit interesul publicului.

Anul începe cu un concert Lara Fabian, în data de 14 ianuarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Artista va concerta și la București, în 3 februarie.

Revine în România și Tarja Turunen, fosta solistă a grupului Nightwish. Aceasta va prezenta concertul 360 Degrees. The Best of Tarja în data de 23 ianuarie, în capitală.

Trupa americană de rock alternativ Papa Roach va ajunge în România în luna martie. Materialele discografice ale formației au ajuns în topurile din întreaga lume, generând vânzări de peste 20 de milioane de unități.

Tot în luna martie fanii îl vor putea revedea pe Richard Clyderman. Pianistul francez va susține două concerte în capitală.

Unul dintre cele mai așteptate spectacole din 2020 este cel al îndrăgitei artistei Celine Dion. Aceasta vine pentru prima dată în România, în luna iulie, la București, pe Arena Națională. Câștigătoare a nenumărate premii între care două premii Oscar și cinci Grammy-uri, cântăreața din Canada a dominat clasamentele muzicale ale anilor 90 și a vândut peste 250 de milioane de albume în carieră.

În luna octombrie violonistul David Garrett revine în țară cu două concerte, parte din turneul mondial Unlimited Live care vor avea loc la Sala Palatului din capitală, respectiv la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Artistul creează o fuziune între muzicală și vizual, oferind publicului un spectacol uimitor.

Pe iubitorii de muzică îi așteaptă surprize și la marile festivaluri din țară, ai căror organizatori se laudă că au vândut deja zeci de mii de bilete. Electric Castle, Untold sau Neversea promit să aducă și în acest an artiști internaționali de renume. Spre exemplu la festivalul desfășurat pe domeniul Banffy din Bonțida, vor electriza mulțimea cei de la Twenty One Pilots.

sursă foto: Electric Castle/facebook.com

Ne poți asculta și aici: