Crăciunul vine cu multe surprize la Opera din Cluj-Napoca

Opera Națională Română din Cluj-Napoca se pregătește de sărbătorile de iarnă.

Mâine are loc premiera celui mai așteptat spectacol din acest sezon, „Spărgătorul de Nuci”. Biletele pentru cele șase reprezentații s-au epuizat în doar câteva ore de la punerea în vânzare.

Artiștii pregătesc în preajma Crăciunului și alte spectacole speciale, la fel de îndrăgite de public.

„O primă surpriză și poate cea mai plăcută pentru micii spectatori este Spărgătorul de Nuci, e baletul feerie al lui Ceaikovski, care revine pe scenă după o absență de un an pentru că am lucrat intens la această premieră. Sunt șase spectacole care sunt deja sold out. Dar, pe de altă parte, e perspectiva fericită a unei a șaptea reprezentanții în luna ianuarie. În afară de acest spectacol avem spectacolul nostru tradițional Winter Delights, un concert foarte reușit, o îmbinare de Crăciun tradițional românesc cu secvențe din Crăciunul altor popoare”, spune Simona Dordea, PR-ul instituției culturale.

Iar clujenii care vor să descopere și magia din spatele scenei pot participa la evenimentul organizat la Operă în data de 2 decembrie, când instituția își deschide larg porțile, pentru a oferi publicului detalii și povești din culise.

 

Ne poți asculta și aici: